Informe Olivenza 2022

L’Observatori Estatal de la Discapacitat (OED) és un orgànic instrument tècnic de l’Administració General de l’Estat, que depèn, entre altres, del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. L’OED, té com a missió recopilar, actualitzar i difondre informació de qualitat i contrastada relacionada amb la discapacitat. Es configura com a instrument de promoció i orientació de les polítiques públiques, conforme a la Convenció Internacional sobre els drets de les persones amb discapacitat.

Entre els seus objectius destaca la difusió de coneixement sobre la situació general de les persones amb discapacitat i les seves famílies, les necessitats, les demandes i tendències de futur en Espanya; promoure, fer visible i sensibilitzar la ciutadania envers les persones amb discapacitat.

Entre les seves publicacions destaca l'”Informe Olivenza”, que té una edició anual. Aquest any, s’acaba de publicar l’edició del 2022, on es recopilen novetats de lleis i normes, nacionals i autonòmiques, aprovades entre octubre del 2021 i desembre del 2022, que regulen aspectes rellevants per a les persones amb discapacitat.

Podeu descarregar i consultar l’informe en l’enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s