QUÈ ÉS EL CID?

Coberta díptic informatiu CIDEl Centre d’Informació de la Discapacitat (CID) va ser creat al 2007 per la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer amb el suport de la Unitat d’Inclusió Social i Igualtat de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb l’objectiu de difondre i posar a l’abast de tothom un fons documental especialitzat en l’àmbit de la discapacitat i de donar servei i oferir recursos en aquest àmbit.

Aquest fons especial està adreçat a tot tipus de públic: persones que pateixen algun tipus de discapacitat i familiars, comunitat educativa (professorat i alumnat), professionals, entitats, associacions i a tota la ciutadania interessada a apropar-se a aquesta realitat.

La secció del CID es troba a l’Àrea General de la biblioteca i, els documents, que són de lliure accés, estan senyalitzats amb una icona que els identifica. Els pots consultar a la biblioteca o endur-te’ls en préstec. Tots el fons el pots trobar al Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Amb l’objectiu de difondre el fons documental que tenim, elaborem cada trimestre el Butlleti del CID. A més, sempre que hi ha una activitat destacada o una informació rellevant, publiquem un full informatiu especial dedicat a l’event.

Al llarg de l’any, realitzem activitats dirigides a la sensibilització i la integració de les persones amb discapacitat, com ara xerrades, presentacions de llibres, hores del conte, exposicions, espectacles infantils integradors, visites guiades, etc.