Curs en línia sobre discapacitat i cooperació

Aquests dies estan obertes les inscripcions del curs en línia que ofereix COCEMFE, titulat: “Curso Superior online sobre discapacidad y cooperación“; que es realitzarà entre els dies 8 de febrer al 21 de març de 2021.

El curs està estructurat en 6 mòduls repartits en 80 hores de formació en línia, i està dirigit sobretot a persones que treballen en organitzacions, ONG o en el camp del desenvolupament. Els mòduls tracten temàtiques tan diverses i actualitzades com: Discapacitat i drets humans, discapacitat i gènere o discapacitat i canvi climàtic.

La composició del contingut acadèmic ha estat elaborat mitjançant la col·laboració entre entitats com: Universitat de València, Confederación Estatal de Mujeres con Discapacidad o International Rescue Committee, entre d’altres. I s’utilitzaran diverses eines i recursos com exercicis d’autoavaluació, bibliografia, vídeos i dossiers teòrics.

  • Les inscripcions, fins al dia 24 de Gener, es poden fer a través d’aquest enllaç. El curs és gratuït, ja que compta amb el finançament d’entitats com COCEMFE o Fundación ONCE, entre d’altres.
  • Per a més informació sobre els temaris del curs i informació pràctica, podeu consultar el següent document.

 

Fotografía promocional del curso de Cooperación para el desarrollo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s