Joguines adaptades: cap nen sense la seva joguina

o-PLAYMOBIL-DISCAPACITADOS-facebookLes joguines, i el joc per si mateix, tenen múltiples funcions i compleixen amb un rol educatiu molt important. Els nens i nenes de totes les cultures i condicions necessiten jugar per enriquir i estimular la seva creativitat.

Les joguines milloren el caràcter, la capacitat cognitiva, estimulen la creativitat, i en definitiva, ajuden al desenvolupament d’activitats físiques i mentals.

En aquestes dates en que tothom regala més joguines, us volem ajudar facilitant-vos una sèrie de pàgines web on podeu trobar joguines adaptades per a tots tipus de capacitat per a què cap nen es quedi sense la seva joguina adaptada.

Gaudiu de la màgia del joc.

Plazatoy, juguetes para todos: Joguines adaptades per a tot tipus de discapacitat, permet la compra on-line. Blog de notícies sobre les novetats en el món de la joguina.

Eneso, juguetes adaptados: Empresa que desenvolupa, distribueix i adapta ajudes tècniques per a persones amb discapacitat. Catàleg i compra on-line

Hoptoys, soluciones para niños excepcionales: Joguines per a tot tipus de discapacitat, permet la compra on-line. Ofereix butlletí de notícies i consells.

Joguines adaptades. Secció del web Joguina segura, de l’empresa Abacus. Informació sobre diferents joguines per edats i per diferents capacitats.

Ortosoluciones. Joguines adaptades per ajudar amb els problemes de mobilitat

Enabling Devices. Web amb un gran catàleg de joguines i altres productes especialment dissenyats per a infants i adults amb discapacitat. En anglès.

Dragon Fly: Web especialitzada en joguines i informació sobre l’infant amb discapacitat. Permet la tria de joguines segons les capacitats específiques de l’infant. En anglès

Mediatric. Empresa especialitzada en l’adaptació de materials i productes d’ajudes tècniques per a persones amb discapacitat. També desenvolupa adaptació en joguines.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s