2 d’abril dia mundial de conscienciació sobre l’autisme

Torna la cita anual del 2 d’abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l’autisme.

Com cada any se celebra arreu diferents activitats per fer visible aquesta discapacitat invisible en molts casos. El TEA, Trastorn de l’Espectre Autista, és una discapacitat que pot arribar a ser molt complexa, difícil de detectar i de solucionar.

Les entitats i organismes dediquen la jornada a celebrar actes per rebutjar la discriminació i reivindicar la plena inclusió i participació de les persones amb TEA a la societat, en igualtat de condicions. Ajudar a les persones amb autisme a assolir aquesta fita és un dels objectius que es plasma en l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible: no deixar ningú enrere.

Aquest any el missatge de Nacions Unides posa l’accent en la importància que pot tenir l’accés a tecnologies de suport per poder ajudar a les persones amb autisme, a desenvolupar una vida independent.

Per celebrar aquest dia, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, dissabte 6 d’abril a les 12, es farà la presentació del llibre Mamá, díceme que sí, amb l’autora Herminia Touzón, i simultàniament, es realitzarà un taller infantil de creació de contes.

Més informació:

Nacions Unides

Confederació Autismo España

Dia Mundial del Autismo: campaña 2019

One response to “2 d’abril dia mundial de conscienciació sobre l’autisme

  1. Retroenllaç: Mamá, díceme que sí: presentació i taller el 6 d’abril a la biblioteca | Centre d'Informació de la Discapacitat (CID)·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s