100 metros: l’esclerosi múltiple al cine amb Dani Rovira

RendirseNoEsUnaOpción_DEF_CUBIERTAEl 4 de novembre s’estrena la pel·lícula 100 metros: rendirse no es una opción, dirigida per Marcel Barrena i protagonitzada per Dani Rovira i Karra Elejalde.

La pel·lícula està basada en la història real de Ramón Arroyo a qui li van diagnosticar esclerosi múltiple a l’edat de 31 anys amb la terrible amenaça d’un futur d’immobilitat a curt termini. Ramon no va llençar la tovallola i amb coratge i un gran desig de superació es va enfrontar a la malaltia i va entrenar-se cada dia per tal de mantenir una bona forma física. L’any 2013 Ramon va realitzar i acabar una de les carreres esportives més dures: l’IronMan, en la que va  completar  3.800 metres nedant, 180 km en bicicleta, i 42 km i 195 metres a peu.

Aquesta fita formava part del repte “IM4EM”, que va ser plantejat per Ramón en col·laboració amb l’associació Esclerosis Múltiple España, i que tenia com objectiu sensibilitzar la població envers l’Esclerosi Múltiple i la conscienciació de la pràctica d’activitat física en persones afectades per aquesta malaltia.

La pel·lícula porta a la pantalla gran aquesta història real i dóna visibilitat a l’Esclerosi Múltiple, una malaltia que afecta a quasi 50.000 persones al nostre país.

1 responses to “100 metros: l’esclerosi múltiple al cine amb Dani Rovira

  1. Retroenllaç: Cinefòrum pel Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat | Centre d'Informació de la Discapacitat (CID)·

Deixa un comentari