Projecte Singulars 2023, inserció laboral en CET Intecserveis de Sant Boi

Aquest any 2023 s’està desenvolupant el projecte Singulars, que a través d’empreses d’inserció laboral, donen oportunitats a joves amb problemes de salut mental o discapacitats.

Projecte Singulars, és un projecte formatiu d’acompanyament i suport en el procés formatiu i laboral individualitzat, dirigit a joves d’entre 16 i 26 anys amb discapacitat reconeguda de almenys el 33%. Per poder sol·licitar-lo, també s’ha d’estar inscrit en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demanant d’ocupació.

A Sant Boi de Llobregat SJD CET Intecserveis, ofereix la possibilitat de realitzar el mòdul formatiu i les pràctiques professionals, tenir un contracte de sis mesos en l’empresa, amb possibilitats reals de contractació futura.
El període de la formació serà del 6 de març del 2023, fins al 20 de juny del 2023, i el de contractació del 21 de juny al 20 de desembre.
Les persones interessades s’han de dirigir a CET Intecserveis, i contactar amb sheila.laguna@sjd.es, o bé trucar al telèfon 661 692 271

SJD CET Intecserveis (Sant Joan de Déu Fundació Germà Benito Menni) és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat i garantir la seva integració laboral.

Més informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s