Moda diversa i inclusiva en la 080 Barcelona Fashion Week

La setmana de la moda, la passarel·la internacional “080 Barcelona Fashion Week”, se celebra del 2 al 5 de maig a Barcelona, al recinte modernista de Sant Pau.

Aquest any, per primer cop desfilarà la firma “Free Form Style”, la primera marca de moda inclusiva en Espanya, amb seu a Mataró, especialitzada a crear roba adaptada per a persones amb discapacitat. Des dels seus inicis l’empresa treballa per crear roba còmoda, moderna, bonica, pràctica i personalitzada, apta per a qualsevol persona amb discapacitat.

La desfilada serà el divendres 5 de maig, i comptaran amb la presència de 16 models, vuit nois i vuit noies, amb diversitat, que lluiran els dissenys creats especialment per la passarel·la.
Amb aquesta important novetat es vol donar visibilitat a cossos no estàndards i crear roba per a persones reals, així com incloure persones amb discapacitats en desfilades de moda internacionals, i en campanyes publicitàries.

La 31a edició de la 080 Barcelona Fashion, fa una aposta clara per la diversitat, la multiculturalitat i la inclusió. Per primera vegada el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i l’Institut Català de la Dona (ICD) realitzen aquesta acció de sensibilització envers la neutralitat corporal i la diversitat funcional, per posar en relleu la lluita contra la pressió estètica.

Més informació:
080 Barcelona Fashion Week
Free Form Style

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s