Presentació de llibre “Libro de Mila”, l’1 d’abril a la biblioteca

El pròxim 1 d’abril, a les 11 del matí, a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, de Sant Boi de Llobregat, es farà la presentació del llibre Libro de Mila, de Wenceslao Galán, amb il·lustracions de Montsino.

L’activitat és oberta a tothom i comptarà amb la presència de l’autor, pare de la Mila, una nena afectada d’autisme.  El llibre és un relat amb imatges, que narra la història de Mila, una noia diagnosticada d’autisme, i que està feta pel seu pare, Wenceslao Galán. En aquest relat ple de sensibilitat, ens aproparem al món singular de les persones amb autisme, lluny d’estereotips i idees preconcebudes. L’activitat és oberta a tothom fins a completar aforament, no cal inscripció ni invitació.

Aquesta presentació és una iniciativa de l’associació TEAdir Sant Boi, entitat que treballa amb infants diagnosticats d’autisme, i amb les seves famílies.

Amb motiu del Dia Internacional de la Conscienciació de l’Autisme, l’entitat ha programat aquesta activitat i també l’acció de la presentació del Consell de savis, amb joves de Teadir.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s