Acord entre la Confederació Aspace i Marsi Bionics per proporcionar exoesquelets pediàtrics

La confederació ASPACE, ha signat un acord amb l’empresa de tecnologia Marsi Bionics, per proporcionar exoesquelets a infants amb paràlisi cerebral per aconseguir mobilitat.

Aquest acord vol implantar 17 exoesquelets pediàtrics en centres de rehabilitació, centres d’educació especial i centres d’atenció temprana, i estaran repartits entre les diverses organitzacions que Aspace té en tot el territori nacional.

L’exoesquelet és el model Atlas 2030, i és un dispositiu que s’acobla al cos humà i permet que els infants, que mai han caminat, es posin dempeus i puguin donar passos i caminar.
Marsi Bionics ha creat aquest exoesquelet amb l’ajuda de la investigació pública i té patent del CSIC. Està dotat de la tecnologia més avançada per facilitat la marxa en els menors amb plurisdiscapacitat i paràlisi cerebral.

Aquesta tecnologia permet augmentar els beneficis de la rehabilitació, tants físics com psicològics, millora la motivació i l’autoestima del pacient, la socialització i facilita l’autonomia personal. L’acord entre Aspace i Marsi Bionics, possibilita la realització personal i un gran canvi en la vida dels menors amb gran dependència.

Font d’informació
Confederació Aspace
Marsi Bionics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s