2 d’abril, dia mundial de Conscienciació de l’autisme

El 2 d’abril se celebra del dia mundial de la conscienciació sobre l’autisme.

Amb l’objectiu de visibilitzar aquest trastorn, moltes vegades invisible, se celebra arreu aquesta data per donar suport a les persones diagnosticades i a les seves famílies.

El lema escollit per aquest any per les entitats, té com a protagonista el símbol infinit i la frase #LlamémosloPorSuNombre. Aquesta imatge vol simbolitzar les diferents cares que té l’autisme, ja que dins de l’espectre autista hi ha moltes variants i no tothom té les mateixes manifestacions. El trastorn és singular i específic, i s’ha de enderrocar mites i comprendre i valorar les persones amb autisme. I sobretot s’ha de posar fi al rebuig i a l’estigma.

La Confederació Autismo Espanya i les entitats associades conviden a tothom a sumar-s’hi a través de les xarxes socials: Fent el gest de l’infinit en una fotografia i compartir-la a les xarxes.

Light It Up Blue: aquesta campanya és la que realitza molts municipis i entitats i que consisteix en il·luminar de blau els edificis emblemàtics. Ja fa anys que molts pobles il·luminen de blau monuments singulars, ajuntaments, edificis oficials i altres per donar suport a la campanya.

Més informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s