20 anys de serveis prelaborals a Catalunya. Jornada Ammfeina a Sant Boi

Salut Mental AMMFEINA és una associació sense ànim de lucre que des del 2005 agrupa i representa les entitats d’iniciativa social de l’àmbit català que promouen la inclusió i la no exclusió social i laboral de persones amb trastorn mental. L’associació engloba a 32 entitats, i a través dels programes, serveis i recursos, atenen prop de 3.000 persones.

L’associació va néixer amb el nom d'”Agrupació catalana d’entitats per a la inserció laboral de persones amb trastorn mental”, i era la suma de sis entitats de Catalunya compromeses amb la igualtat de drets de les persones amb alteracions o trastorns de la salut mental. En quinze anys, la base social s’ha anat ampliant fins a arribar a la suma de 32 entitats actuals.

Per remarcar el compromís amb la inclusió laboral, al llarg d’aquests anys, AMMFEINA i les seves entitats associades realitzen una jornada que destacarà els Serveis Prelaborals com un recurs clau per a la inclusió laboral de les persones amb problemes de salut mental.

La Jornada “20 anys dels Serveis Prelaborals a Catalunya” se celebrarà el pròxim 23 de març de 9:30 a 13:30, en Can Massallera (C. Mallorca, 30) en Sant Boi de Llobregat, i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Cal fer inscripció i reserva, ja que les places són limitades.

Podeu consultar el programa de la jornada i fer la inscripció en aquest enllaç.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s