“Cuando ya no esté” un documental per parlar del dol amb els fills amb discapacitat

Afecto Mariposa, és una entitat sense ànim de lucre, d’àmbit nacional, que neix de l’experiència que han viscut diverses famílies amb fill i filles amb discapacitat.
L’entitat, que no té un espai físic, treballa de forma virtual. El seu objectiu no està en atendre a persones amb discapacitat, sinó la d’acompanyar les famílies, compartir experiències sobre les diferents situacions viscudes, per ajudar a altres famílies.

el seu actiu principal és l’experiència, la solidaritat i el suport entre iguals, per aquest motiu l’entitat no compta amb professional en plantilla, però si amb una xarxa de persones que acompanyen i ajuden a afrontar situacions diverses.

Des d’aquesta perspectiva i amb el propòsit d’ajudar a parlar sobre el tema tabú de la mort i el dol, l’entitat ha elaborat un documental titulat “Cuando ya no esté”. Aquest documental neix de la preocupació d’un pare, Francisco Gilbert, sobre com parlar de la mort a la seva filla amb discapacitat. Francisco ha estat més de dos anys investigant i documentant-se, filmant, fent preguntes i buscant respostes, i el resultat és aquest documental que posa a l’abast de les famílies a través de la web de l’entitat.

En aquest enllaç teniu més informació sobre el projecte i com veure el documental.

Afecto Mariposa

Com veure “Cuando ya no esté”

Tràiler “Cuando ya no esté”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s