Congrés nacional i internacional de dret de la discapacitat

Els pròxims dies 15, 16 i 17 de febrer se celebrarà a Barcelona el IV Congrés Nacional i el I Internacional del Dret de la Discapacitat. El congrés, que se celebra cada dos anys, té com objectiu tractar aspectes importants sobre la protecció legal de les persones amb discapacitat i enfortir la consideració del Dret de la Discapacitat com a disciplina jurídica amb identitat pròpia.

En aquest 2023, el congrés se centrarà en la temàtica de l’activació laboral i la protecció social de les persones amb discapacitat. Intervindran persones expertes, nacionals i internacionals, de l’àmbit acadèmic, de l’administració i dels organismes públics, dels agents socials i de l’activisme de la discapacitat per a debatre i ajudar a perfilar un dret laboral i de la Seguretat Social actiu i inclusiu.

Les reunions presencials tindran lloc en l’edifici MediaTIC, de Barcelona, i també hi haurà la possibilitat de seguir-lo en línia.

La Fundació Dret i Discapacitat i el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), són els promotors d’aquesta IV edició nacional i I internacional. També participa en la coorganització l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació Espanyola del Dret del Treball i de la Seguretat Social.

Programa de les jornades

Web oficial del congrés

Inscripciones

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s