SOS Adolescents, Jordi Royo presenta el llibre el dia 18 de gener a la biblioteca

El pròxim dimecres18 de gener, a les 18 h, es realitzarà la presentació del llibre Sos adolescents: el naufragi de la salut mental després de la pandèmia, per part de l’autor Jordi Royo, amb la presència de la Sra. Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i de la Sra. Salut González, regidora de Serveis Socials i Salut Comunitària.

El Dr. Jordi Royo i Isach, és director clínic d’Amalgama7, una entitat que ofereix atenció terapèutica i educativa als adolescents, als joves i llurs famílies.

Amb més de vint anys d’experiència, en Amalgama7, ofereixen una llarga llista de serveis i du a terme activitats de prevenció, avaluació, investigació i sensibilització, a més d’oferir una xarxa de centres d’atenció ambulatòria a Madrid i Barcelona, per a joves i adolescents en situació de risc, trastorns de conducta o patologia dual. Els especialistes d’Amalgama7 posen l’adolescent en el centre de l’acció assistencial, amb una atenció especialitzada les 24 h, amb un model que suma psicologia, psiquiatria, educació, social, laboral, legal i familiar.

El llibre Sos adolescents: el naufragi de la salut mental després de la pandèmia, vol orientar als pares i els educadors a identificar les malalties mentals dels adolescents. En un moment, com l’actual, que després d’una pandèmia i un confinament, s’ha elevat el nombre persones joves afectades amb símptomes com l’ansietat, la depressió, problemes de socialització, trastorns obsessius, addicions, i un augment dels suïcidis. El doctor Jordi Royo analitza en el seu llibre aquestes problemàtiques i dona indicacions i eines per entendre les reaccions dels joves, per orientar-los i ajudar-los.

La presentació serà a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, el 18 de gener a les 18:00 h.

L’assistència és lliure, i no cal reserva.

Més informació:

Amalgama7

Sos adolescents: el naufragi de la salut mental després de la pandèmia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s