La reina Letizia visita el Parc Sanitari de Sant Boi

El pròxim 23 de novembre, la reina Letizia visitarà el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu en Sant Boi de Llobregat.

L’agenda de la reina, compromesa en els valors socials, la portarà aquest dimecres, a Sant Boi, Barcelona, per a dur a terme dues activitats importants relacionades amb la salut mental.
En primer lloc, presidirà la sessió sobre salut mental i món laboral en la jornada que inaugura el 20è aniversari de la Xarxa Local d’Oficines Tècniques Laborals (OTL), que sota el lema “20 anys trencant estigmes” se celebra a Sant Boi els dies 23 i 24 de novembre. La xarxa, coordinada per la Diputació, promou la inserció laboral de les persones amb trastorn mental de tota la província. El formen 18 oficines i són pioneres en el servei que dona cobertura a tota la població.

La inauguració estarà presidida per la reina Letizia, acompanyada per la presidenta de la Diputació, Núria Marín, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i el director del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, Enric Mangas.

Després, la reina, visitarà el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, concretament les instal·lacions de la Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat (UHEDI), relacionat amb la salut mental.

Podeu consultar tota la informació de l’agenda real en aquest enllaç

Tota la informació de les jornades les trobareu en aques enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s