Dia Mundial de la Salut Mental a Sant Boi de Llobregat

El 10 d’octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental. La ciutat de Sant Boi de Llobregat se suma a la commemoració amb el lema “Som comunitat, Fem Salut Mental!!!”

El municipi de Sant Boi  té una llarga trajectòria de treball, col·laboració i innovació en l’àmbit de la salut mental. El Clúster de Salut Mental de Catalunya, amb seu a Sant Boi, n’és el màxim exponent.

La Taula de Salut Mental és un espai de coordinació, de trobada i de reflexió de tots els agents i entitats que treballen en aquest sector a la nostra ciutat i la comarca, i que suma esforços per lluitar contra l’estigma i per la inclusió de les persones amb trastorns mentals.

Durant el mes d’octubre els diferents agents socials i entitats celebren activitats diverses per donar visibilitat al complex món de la salut mental.

La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer s’afegeix a la celebració i dedicarà moltes de les activitats mensuals a la salut mental, com ara  la tertúlia literària, hora del conte, exposicions, i una taula rodona sobre art i salut mental: Arte-Sana-Ment.

En aquest enllaç podeu consultar totes les activitats que es realitzaran al municipi.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s