X Edició del Cinefòrum Salut Mental

La X edició del Cinefòrum Salut Mental, de l’Associació Equilibri, comença el pròxim 17 d’octubre. Amb motiu del Dia Internacional de la Salut Mental, que se celebra arreu el dia 10 d’octubre, s’inicia el cicle dedicant la sessió del dia 17 a la salut mental.

Aquest any el lema escollit per la Taula de Salut Mental de Sant Boi és “Som comunitat, fem salut mental”, i podem dir que ja són deu anys que l’entitat de Sant Boi de Llobregat, dedicada al suport emocional i l’ajuda a familiars i persones afectades amb diferents malalties mentals, celebra l’últim trimestre de l’any amb pel·lícules i debat sobre la salut mental i els trastorns emocionals.
Les projeccions es realitzaran en Cal Ninyo (carrer Major, 43) de Sant Boi de Llobregat, a les 18 h. Es preveu que després de la projecció de cada pel·lícula hi hagi un col·loqui conduït per membres de l’Associació Equilibri.

La programació és la següent:

  • El lado bueno de las cosas, de David O. Russell. 17 d’octubre a les 18 h. En el marc del Dia Mundial de la Salut Mental.
  • Una cuestión de género, de Mimi Leder. 21 de novembre a les 18 h. En el marc del Dia Internacional contra la Violència Masclista.
  • 100 metros, de Marcel Barrena. El 28 de novembre a les 18 h. En el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Entrada lliure. Més informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s