L’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental, del 10 al 12 juny a Barcelona

Durant els dies 10, 11, i 12 de juny més de 30 espectacles de teatre, dansa, música, circ i poesia es podran veure al recinte Fabra i Coats de Barcelona.

L’Altre Festival va néixer l’any 2015 com un projecte social i cultural de la mà de la companyia “La Trifulga dels Fútils”. Amb l’objectiu de contribuir al benestar emocional i la inclusió de les persones amb problemes de salut mental i sense, a través de les arts escèniques.  En conjunt es lluita contra l’estigma i es promou la diversitat i l’accessibilitat donant veu a les persones que no tenen accés a la cultura de forma habitual. Al mateix temps, l’Altre Festival, promou nous espectacles, treballant en col·laboració amb tot tipus d’artistes, co-produint espectacles artístics de professionals i d’aficionats.

Des de l’any 2015 s’ha celebrat aquest festival que posa sota els focus la salut mental.

Aquest 2022, hi ha tres dies amb múltiples espectacles de música, teatre, dansa, circ, i ràdio en directe, entre altres opcions. Hi ha companyies de Barcelona, Catalunya, Espanya i Europa.

Representació de Sant Boi de Llobregat

El Parc Sanitari SJD, que aposta pel diàleg permanent entre art i salut mental, com a teràpia inclusiva, participa en el festival amb tres projectes artístics: un audiovisual i dos propostes teatrals. Les iniciatives que es presentaran són:  Còmic en viu, de la companyia Uteenagers, Germinare, del grup Crisàlida, i Tres camins, tres fins, de la Clínica Sant Carles.

Web de l’Altre Festival

Programació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s