SOM Salut Mental 360º

SOM Salut Mental 360° és una plataforma digital que neix amb la voluntat de ser un referent en matèria de salut mental a escala nacional i internacional.

Aquest projecte està impulsat per centres de l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu. La iniciativa involucra a tots els agents i professionals del sector social, del sector educatiu, a famílies, al món associatiu i a entitats implicades en la salut mental.

La plataforma defensa que la persona sigui el centre de l’atenció sanitària i social, i que obtingui informació veraç i contrastada per prendre decisions sobre la seva salut i el seu benestar emocional. Així el projecte es basa en els objectius de sensibilitzar, acompanyar, empoderar, informar, formar i defensar la persona amb patiment o malaltia mental.

A la pàgina web creada per la plataforma es pot trobar informació contrastada, veraç, de qualitat i accessible, sobre els trastorns més comuns de malalties mentals. De forma àgil, clara, dinàmica i amb voluntat divulgativa, la web és una eina molt útil i versàtil que ofereix informació de qualitat.

Per facilitar l’accés a la informació, han creat portals temàtics centrats en:

  • Trastorns de la conducta alimentària
  • Trastorns de l’espectre autista
  • Trastorns depressius
  • Psicosi
  • Prevenció del suïcidi

I pròximament, també trobareu disponibles:

  • Trastorns de l’espectre de l’alcoholisme fetal (TEAF)
  • Trastorns del dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH)

Al web es pot accedir també a una secció de consulta, on els usuaris poden preguntar a metges professionals els dubtes que puguin tenir referent a la seva malaltia, el tractament, les incerteses, etc.

SOM Salut mental ofereix també articles mèdics, seminaris i webinars en línia, gratuïtes i obertes a totes les persones interessades.

Accedir a Som Salut Mental 360º

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s