Concurs de curtmetratge “Ments despertes”

El Grup “Som Via” llença una nova edició del concurs de cinema “Ments despertes”
Aquest és un concurs dirigit a l’alumnat jove de centres educatius de Barcelona i província. L’objectiu és doble: promoure la realització de curtmetratges sota el tema de “ment desperta” i trencar estigmes i estereotips envers les malalties mentals.
La inscripció per formar part del concurs s’acaba el 25 de març i el límit per entregar els documentals és el 6 de maig de 2022.

El jurat està format per experts en cinema i salut mental que escullen el millor curtmetratge valorant el missatge educatiu, els valors, la creativitat, etc.

Totes les bases i el formulari d’inscripció, explicació per la realització i entrega dels documentals els podeu trobar en aquests enllaços i en la pàgina web del grup Som Via, i del programa “Ments despertes”

Som Via és una entitat sense ànim de lucre constituïda fa més de vint-i-cinc anys que treballa el valor i l’acció social posant l’accent en les persones amb necessitats especials i /o en situació de vulnerabilitat, donant suport emocional i realitzant models d’acompanyament social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s