Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat: Sumem capacitats, T’hi sumes?

Sant Boi de Llobregat celebrarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb un programa d’activitats presencials a diferents espais de la ciutat.

Des de la segona quinzena del mes de novembre es realitzarà una fira lúdica, un espectacle de màgia, la fira d’entitats, una xerrada per a famílies, es presentarà un curtmetratge i s’acabarà amb una projecció i cinefòrum.
Totes les activitats, gratuïtes, seguiran el protocol de seguretat o restriccions que siguin vigents en el moment de la realització d’aquestes.

Visibilitat i sensibilització.

L’Ajuntament vol donar visibilitat a les capacitats de totes les persones, i ho fa amb la campanya T’hi sumes? A partir del 26 de novembre i fins al 3 de desembre, es penjarà a les xarxes socials un recull d’imatges de totes les entitats, serveis, i grups que s’hagin sumat a la campanya, amb el hastag #SumemCapacitatsStboi

La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà el dia 30 de novembre a les 18 h la xerrada “Dubtes i solucions per a les famílies en un procés d’incapacitació”, a càrrec de la jurista Noemí López Larroya.

El cinefòrum salut mental, organitzat per l’Associació Equilibri, projectarà l’última pel·lícula del cicle. “La teoría del todo”, sobre la vida de Stephen Hawkings, i es podrà veure a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, el 2 de desembre a les 18 h.

Més informació:

Díptic del programa d’activitats

Web Ajuntament

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s