La salut mental un dret necessari. Activitats de la Taula de Salut Mental de Sant Boi

Les Taules de Salut Mental, són espais de trobada i de reflexió, d’intercanvi de recursos i es treballa de forma cooperativa per a promocionar l’atenció integral de la Salut Mental al territori. Tots els agents relacionats amb la salut mental al territori: l’administració pública local o supralocal, representació d’organismes de la Generalitat, associacions, federacions d’usuaris i famílies, entitats de serveis de salut mental… col·laboren i participen per millorar la salut mental a cada municipi. La Taula de Salut Mental de Sant Boi la constitueixen 24 entitats i institucions.

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, la Taula de Salut Mental de Sant Boi ha elaborat un catàleg d’activitats que se celebraran al municipi per reivindicar la importància de la salut mental de tothom.

L’activitat central que organitza la Taula, és el webinar “La salut mental, un dret necessari: una prioritat per a la infància i l’adolescència” el 15 d’octubre a les 12h.

La pandèmia de la Covid-19 ha deixat al descobert la necessitat d’atenció en salut mental, i un dels grups més vulnerables ha estat els infants i els adolescents. En aquest webinar participaran  l’alcaldessa Sra. Lluïsa Moret; la regidora de salut Sra. Salut González i les entitats: Fundació Orienta, CDIAP Sant Boi, Associació TEADIR, Espai Trob@t, i el Pla de Xoc d’atenció a les necessitats emocionals i socials d’adolescents i joves del Servei d’Igualtat municipal.

Accés al programa complet i accés al webinar

Cartell amb accés al webinar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s