Novetats especial salut mental

Com ja sabeu el dia 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, amb l’objectiu de recordar a tothom què són les malalties mentals i com és de fràgil la nostra ment. A qualsevol li pot tocar. I just aquesta realitat està al centre de les campanyes engegades per les associacions i entitats de persones amb malalties mentals.

El lema “La salut mental, un dret necessari. Demà pots ser tu”, ha estat escollit per votació per la Confederació Salut Mental Espanya, i serà el tema que englobi les activitats i celebracions arreu.

Salutmental Catalunya, centra les seves reivindicacions sota la frase “Salut mental en un món desigual”.

L’Organització Mundial de la Salut, està realitzant la campanya “Atenció de salut mental per a tothom: fem-la realitat”.

Arran de la pandèmia de la Covid-19, s’ha posat de manifest la necessitat de tenir cura de la nostra salut mental, i ha creat preocupació entre els especialistes, que ja anuncien una gran demanda d’atenció psicològica entre la població, i pel contrari un dèficit de personal sanitari per atendre’ls.

A la biblioteca hem elaborat dos reculls de bibliografia de novetats sobre salut mental, i us convidem a consultar-la. Els llibres estan disponibles per la consulta en sala i pel préstec.

Salut mental, especial octubre, 1a part

Salut mental, especial octubre, 2a part

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s