La Comissió de Salut Mental i addiccions comença a caminar

El passat 16 de Juny es va crear la Comissió de Salut Mental i addiccions responent a la necessitat que hi ha d’un major suport a la salut mental degut a l’empitjorament de la situació de moltes persones arran de la pandèmia.

A mitjans de Juliol les entitats de salut mental ja van presentar en el Parlament propostes per a crear el nou model. Des de les entitats alerten que calen respostes ràpides i contundents a la situació que estan vivint moltes persones, i que volen que les mesures es materialitzin tan aviat com sigui possible. Ja veníem d’una situació prepandèmica on l’atenció a la salut mental ha estat deficitària des de fa molts anys.

Entre les entitats promotores d’aquesta comissió s’hi troben: Federació Catalana de Drogodependències, Fòrum Salut Mental i Addiccions, Federació Salut Mental Catalunya, entre d’altres. Així mateix la comissió estarà formada també per parlamentaris dels diversos grups parlamentaris, que crearan un informe final sobre la situació. Es vol crear una atenció a la salut mental preventiva i de proximitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s