El 5 de Juliol: Maria Climent en el Club de Lectura

La biblioteca M. Aurèlia Capmany de Sant Boi de Llobregat, acollirà el dia 5 de juliol la trobada del club de lectura mensual de manera presencial. Aquest mes s’ha realitzat la lectura de l’obra de Maria Climent, Gina. Es tracta d’una obra amb tocs autobiogràfics on l’escriptora ens explica a través de la protagonista, com l’esclerosi múltiple ha transformat la seva vida.

La Gina, una noia de La Ràpita, ens mostra la seva vida des de la infància fins a la maduresa, tocant temes com la decisió de tenir o no tenir fills, que ja de per se és difícil, però encara més per a una dona amb esclerosi múltiple. A través dels ulls de la Gina coneixem una realitat diversa, la que coneixen més de 9000 persones amb esclerosi múltiple a Catalunya.

Gina és una obra profunda que sense perdre el sentit de l’humor, permet visibilitzar una malaltia crònica i que de moment no té cura.

Les persones diagnosticades d’esclerosi múltiple poden trobar informació i suport a FEM. El diumenge 11 de juliol, com cada any, es realitza la campanya Mulla’t per l’esclerosi. L’activitat es realitzarà en diverses piscines, a través de donatius o a través de compres a diversos establiments; i amb els diners recaptats es faran servir per als programes d’acompanyament i neurorehabilitació, entre d’altres.

MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE 2021 - Fundació Iluro

Font: FEM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s