Nou estudi sobre TDAH i TEA en infants

L’Hospital Sant Joan de Déu posa en marxa l’estudi ICase que pretén estudiar el ritme circadiari dels infants amb relació al funcionament intel·lectual de l’infant. Per això es demana la col·laboració de nens i nenes entre 7 i 12 anys amb algun trastorn de neurodesenvolupament ( com TDAH o TEA) i sense trastorns, perque puguin formar part de l’estudi comparatiu.

Mitjançant una polsera s’avaluaran diversos paràmetres com és la melatonina, el cortisol o la temperatura. Així es crearan uns patrons i es podrà analitzar quines diferències poden tenir aquests dos grups d’infants en diversos aspectes com és la son o la conducta alimentària.

L’estudi amb els voluntaris durarà uns 14 dies i està organitzat per la Unitat de TDAH i UnimTEA juntament amb la Unitat de la son de l’Hospital Sant Joan de Déu. Per a participar-hi s’ha d’omplir el següent formulari.

Per estudis previs es coneix que tant el TDAH com TEA produeixen una desincronització interna del ritme circadiari, i es vol veure quin és l’efecte que això té en la falta d’atenció o la impulsivitat entre d’altres.

Font: SJD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s