Jornada de millores a l’atenció a infants, adolescents i joves

El dia 27 de Maig a les 9.15, la Federació SCM i Fundació Pere Tarrés, celebren una jornada,en versió streaming, dedicada a la millora de l’atenció vers els infants, adolescents i joves.

Dins de la jornada, entre altres temes, es presentaran les 4 guies que un grup d’experts ha elaborat tractant blocs temàtics com: xarxa de salut mental, autolesions, aïllament i situacions de tensió i conflicte. Aquests documents volen ser la base d’un seguit de tallers de capacitació dirigits a familiars i professionals.

L’actual pandèmia ha suposat un nou repte per a la salut mental d’infants i joves, i cal crear noves línies de treball adaptades al context en el qual trobem i a les conseqüències que han tingut per a la salut mental. És per això que aquesta jornada serà una bona oportunitat per a fer una posada en comú de la situació en la qual ens trobem per a poder prendre decisions que ens encaminin a la millora de la salut mental de les generacions més joves.

Per apuntar-se a la jornada en línia cal omplir el següent formulari. El programa de la jornada el trobareu en el següent enllaç.

Font: SMC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s