Arriba el primer programa de televisió accessible per a tots!

 

L’agència de notícies Servimedia estrena el primer programa accessible per a persones amb discapacitat intel·lectual. El projecte neix de la col·laboració entre la cadena i Plena inclusión, comptant amb l’ajuda financera de la Fundación ONCE.

El programa es titula “Planeta Fácil TV” i estarà format per un noticiari, entrevistes i píldores formatives, en el qual les notícies s’explicaran d’una manera fàcil i clara, perquè puguin arribar tant a les persones amb discapacitat intel·lectual com a persones molt grans o amb baix nivell d’alfabetització. És un bon recurs perquè aquests col·lectius no quedin aïllats de la realitat que els envolta, i facilita la seva inclusió.

El noticiari estarà presentat també per a persones amb discapacitat, en aquest cas Eva Expósito y Simón Marco; fomentant així la inclusió laboral i la seva visibilització. El programa es podrà seguir des de la Plataforma Youtube i des de les xarxes socials de Servimedia i Plena Inclusión.

Ja es pot veure el primer programa:

Font: Servimedia

Aquest programa ja compta amb precedents. Des de 2006 ja existeix el canal digital Discapacidad TV, on es poden veure noticiaris així com programes que tracten diverses temàtiques, com esport o sexualitat. També s’ofereixen cursos per a la creació de continguts audiovisuals, dirigits al col·lectiu de persones amb discapacitats.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s