Actius i Salut: Mapatge d’actius

Arran de la col·laboració entre el Pla Interdepartamental de salut pública i el ComSalut, neix l’Aplicació: Aqui sí. Actius i Salut. Es tracta d’un aplicatiu que pretén difondre totes les actuacions, espais i recursos, que dintre d’una comunitat podem trobar per tal de millorar la nostra salut.

La pàgina consta d’un cercador que permet ajustar la cerca al nostre municipi, afegint també filtres per tal de tenir rebre un resultat que s’ajusti a les nostres necessitats.

Si acotem la cerca als recursos de Sant Boi de Llobregat, hi trobarem una àmplia varietat d’activitats i espais com: Torrents d’Art o l’Espai Situa’t. Activitats com un taller d’estimulació cognitiva o l’hora del conte. El cercador és una eina molt útil per tal de trobar tots els recursos que ens interessen de manera fàcil i clara.

Les entitats interessades a participar, es poden sumar a la iniciativa afegint les seves activitats a l’aplicatiu, per tal que les persones interessades puguin accedir a la informació.

En un moment en el qual la salut s’ha vist força perjudicada per la pandèmia, poder accedir a aquesta informació ens ajuda a conèixer les eines que tenim al nostre voltant. Aquest és un bon recurs tant per col·lectius com per a entitats, ja que així poden conèixer altres institucions amb les quals col·laborar i crear serveis que es complementin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s