Curs en línia per a dones de FEM

La Fundació d’Esclerosi múltiple ofereix un curs en línia que comença a l’Abril, enfocat a la reorientació digital de les dones amb discapacitat.

El curs forma part de la cerca de noves competències tecnològiques per a la millora laboral de les dones dintre del marc del projecte “Fem Digital Talent” creat per Inesdi Digital Business School i Barcelona Digital Talent.

Es busca així millorar la vida laboral de les dones amb discapacitat i empoderar-les per a que puguin dirigir-se a feines més tecnològiques; perfil que cada cop es busca més en els entorns laborals. El talent digital va guanyant terreny, i el teletreball encara ha fomentat més aquestes competències.

La formació està estructurada en 5 blocs, entre els que es troben tallers motivacionals i competencials. Es realitzaran unes sessions de coaching individual per tal d’ajudar a l’alumnat a trobar els objectius de millora laboral. També es tocaran temàtiques com el  treball d’identitat digital i marca personal, entre d’altres.

El curs té un cost de 400 €, tot i que està subvencionat per als socis i sòcies de la FEM.Per a més informació i inscripcions: https://www.fem.es/femdigitaltalent/

Tratamiento neurorehabilitador para personas con esclerosis múltiple

Font: FEM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s