Associació de bipolars de Catalunya: Assistència psicològica gratuïta

Amb motiu de l’actual pandèmia són moltes les persones que estan patint els efectes psicològics que està deixant aquest any de restriccions, incertesa, entre molts altres canvis que estem vivint.

Més difícil és el camí per a les persones amb trastorn bipolar. El suport psicològic, juntament amb el tractament mèdic, són un  dels elements bàsics per a reduir la quantitat i intensitat dels episodis que pot tenir aquest trastorn. És per això que l’Associació de Bipolars de Catalunya, el passat any va engegar en col·laboració amb l‘ISEP, un servei d’assistència psicològica totalment gratuïta per als socis de l’ABC. El present any  el servei segueix actiu, ja que són moltes les persones que ara com ara no es poden permetre un tractament privat que milloraria la seva salut mental.

Aquest servei de l’ISEP (El Instituto Superior de Estudios Psicológicos), està ofert pels estudiants del màster en Psicologia Clínica, formant part de les seves pràctiques curriculars. Trobareu les instruccions sobre els passos a fer per a demanar l’assistència, en el següent enllaç.

Máster ISEP en Psicología clínica y de la Salud

 

Arran de la pandèmia, s’han creat diversos recursos gratuïts dedicats a la gestió emocional de la població, i a l’acompanyament psicològic que moltes persones poden necessitar a causa de la situació que vivim. Estrès, depressió, insomni, són alguns dels símptomes que podem patir. Des de Sanitat s’ha creat l’app GestióEmocionalCat, dirigida pel SEM destinada a donar eines per a millorar la salut mental.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s