Agenda 8 de Març: Visibilització de les dones amb discapacitat

Amb motiu del 8 de Març, se celebren diversos actes que busquen reivindicar el paper de la dona i realitzar una major denúncia de les diferències que avui dia encara es viuen entre gèneres.

En el cas de les dones amb discapacitat,  les entitats de persones amb discapacitats, volen denunciar la doble discriminació que reben les dones amb discapacitat.

Des de DINCAT es vol denunciar que aquest col·lectiu pateix més que la mitjana de les dones, a causa d’una major taxa d’atur, majors dificultats per a rebre una educació superior, i majors possibilitats que patir abús sexual, entre d’altres factors. Demanen que es visibilitzin aquestes situacions per a poder abordar-les com cal.

És per aquest motiu, que diverses entitats preparen actes per a reivindicar l’empoderament de la dona amb discapacitat:

La Fundació CERMI prepara un seguit d’activitats programades que es realitzaran durant diversos dies .A causa de la pandèmia, les activitats s’han de fer en format en línia: Exposicions fotogràfiques, Concursos, Jornades, etc… CERMI vol posar de manifest la necessitat de construir una societat igualitària i inclusiva.

L’entitat Amputats Sant Jordi, prepara una Webinar per Zoom titulat: “Dona, discapacitat i igualtat“, que tindrà lloc dilluns 8 a les 12 hores.

Per la seva part, Plena Inclusión, prepara una trobada en línia, a través de Zoom de: “Dones amb discapacitat”, que es farà el mateix dia 8 a les 16.30.

Participa en la campaña reivindicativa #MujerEsPoder | Plena inclusión

Font: Amputats Sant Jordi, Fundación CERMI, Plena Inclusión

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s