“Espabilados” la nova sèrie sobre adolescents amb trastorns mentals.

Aquest passat Gener s’ha estrenat a Movistar+ la nova sèrie d’Albert Espinosa, després del gran èxit de Polseres Vermelles. La sèries dirigida per Roger Gual, consta de set capítols, i està basada en una novel·la d’Espinosa: “El que et diré quan et torni a veure”, llibre que tenim disponible a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

L’obra, com altres llibres d’Albert Espinosa, parla sobre el càncer que patí durant la seva infància i de les experiències que va viure durant aquells anys. En aquesta ocasió l’Albert es va basar en un grup d’infants amb els quals va conviure durant les seves estades a l’hospital, i que es feien dir “Els espabilats”.

A la sèrie, els Espabilats són un grup d’adolescents que conviuen en un Centre psiquiàtric per a infants, i que un bon dia decideixen fugir per anar a cerca l’anhelada llibertat; fet que els portarà a recórrer diversos països europeus.

Aquesta novel·la visualitza un tema del qual se sol parlar ben poc com és el trastorn mental en la infància. Cal donar visibilitat a  aquest col·lectiu i cal que es posi sobre la taula la falta d’espai en els hospitals públics on es dediquin als trastorns mentals en els infants.

Una sèrie que entre somriures i bons moments vol apropar una mica més el trastorn mental a la societat.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s