Neix “Amics d’Èxit” de la Fundació Catalana de Síndrome de Down

Aquest nou any ve amb novetats per part de la Fundació Catalana de Síndrome de Down, que ens presenta el seu nou projecte: Amics d’èxit.

Amics d’Èxit forma part del projecte Èxit21, que busca la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual dintre del món dels mitjans de comunicació. Tothom té dret a la paraula, i aquestes paraules també han de sortir de les persones amb discapacitat. Des de 2011, Èxit21 es vol erigir en el mitjà de comunicació per excel·lència de la Fundació Catalana de Síndrome de Down.

Dins d’aquest projecte, neix doncs “Amics d’Èxit”: Una xarxa de periodistes i professionals de la comunicació de renom, que treballen o han treballat dins del projecte Èxit21, i que per tant comparteixen els seus objectius de crear un periodisme respectuós i inclusiu. Dintre d’aquesta xarxa de contacte hi podem trobar periodistes com Mònica Terribas, Màrius Serra, Jordi Serrat o Llucià Ferrer.

Els membres del projecte esperen amb il·lusió que cada cop més gent s’hi sumi per a seguir creant periodisme respectuós amb tothom.

Font: FCSD

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s