Powernauts: Un impuls per a emprenedors amb discapacitat

La Fundació Prevent, dedicada a la inserció laboral i social de persones amb discapacitat,  conjuntament amb l’Escola de negocis (ESADE), han presentat un nou projecte “Powernauts”. Aquest projecte té com a objectiu el foment de la creació d’empreses (startups) per part de persones emprenedores amb discapacitat.

Powernauts és una incubadora de nous projectes  que puguin ser rendibles en el mercat espanyol; i inicia el seu camí amb una inversió de 100.000 Euros. Els participants rebran una beca per a poder dur a terme el seu projecte, i a canvi durant els pròxims 3 anys dedicaran unes hores a aportar coneixements i experiència als següents emprenedors que just iniciïn negocis. D’aquesta manera es crea una cadena de la qual s’espera que es vagin alimentant cada cop més persones que decideixin crear el seu propi negoci.

La base econòmica del nostre país és la petita empresa, i cal potenciar que cada cop hi hagi més empresaris amb discapacitat que puguin desenvolupar els seus projectes. Dins de la incubadora, els participants comptaran amb el suport de nombrosos experts que els acompanyaran durant 24 setmanes en la seva creació, aportant valor en diversos aspectes com estratègies de negoci o finances.

fundacio prevent incubadora emprenedores discapacitat

 

Tanmateix fa uns mesos CERMI ja va presentar un Decàleg davant del Ministeri de Treball, per a impulsar el treball dels autònoms amb discapacitat.

Segons dades d’aquest passat 2019, el nombre de persones en l’atur amb discapacitat és d’uns 10 punts superiors a la de la població sense discapacitat.  Fa pocs dies CERMI, en el següent article alertava de la forta caiguda de les contractacions de les persones amb discapacitat durant el 2020.

Font: Fundació Prevent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s