A Sant Boi, sumem capacitats

El 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha editat una “Guia de recursos per a persones amb discapacitat”, amb l’objectiu de donar a conèixer els drets i els serveis adreçats a les persones amb discapacitat.

La celebració d’aquest any és atípica, i no es podrà celebrar amb les activitats i la Fira d’Entitas que es realitzaven altres anys.

En aquesta ocasió s’ha optat per fer un canvi d’imatge i s’ha unificat amb un logo tots els serveis que des de l’ajuntament s’ofereix a la ciutadania amb discapacitat, i editar la guia de recursos.

Aquesta guia de recursos dona informació sobre gestions bàsiques, ajuts i prestacions econòmiques, serveis d’atenció social i sociosanitària, recursos educatius, treball i ocupació, habitatges i serveis residencials, lleure i oci, cultura per a tothom, activitats esportives accessibles i inclusives, servei de mobilitat, accessibilitat universal, àmbit associatiu i col·laboratiu, i altres serveis d’informació i consulta.

Més informació en el web de l’Ajuntament

Podeu descarregar-vos la guia en aquest enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s