Violència i dones amb autisme: Webinar 28/11/20

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere,  el Comité para la Promoción y Apoyo de la Mujer Autista CEPAMA) oferirà el dia 28 de Novembre de 18 a 20:00 h, un webinar gratuït per parlar de la violència que afecta dones i nenes amb autisme. Carme Molina, presidenta de CEPAMA i gestora cultural, impartirà aquesta sessió, acompanyada de Cristina Paredero, membre del “Grupo de Apoyo a la Dirección de Plena Inclusión.

A la sessió es parlarà de com aquesta violència, que afecta gran part de les dones d’aquest món, s’agreuja en el cas de les dones amb l’espectre autista, ja que moltes vegades també són víctimes d’altres tipologies de violència i abusos: violència intrafamiliar, abusos sexuals, etc.

La incorporació al mercat laboral, el plantejament de la maternitat, la formació continuada… són opcions vitals en què les dones amb TEA troben més dificultats que les resta de dones.

La trobada va dirigida a persones amb autisme, familiars i amics de persones amb autisme i a totes aquelles persones que tinguin interès a conèixer una mica més el món de les dones amb espectre autista.

Per a fer la inscripció

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s