25 de Novembre: Violències masclistes i dones amb discapacitat

El 25 de novembre ha estat designat Dia Internacional contra les violències masclistes. La denúncia contra aquesta xacra que colpeja la societat, en clau de gènere en la immensa majoria dels casos, alça la veu per totes aquelles dones que no s’atreveixen o que no poden.

Enguany, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat dedica aquesta jornada a reivindicar la lluita contra el maltractament que pateixen les dones amb discapacitat.

El Centre d’Informació de la Discapacitat, de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, ha elaborat un document per ajudar a difondre aquesta realitat en la jornada reivindicativa. El document ofereix accés a informes i estadístiques elaborats per entitats de pes en el sector, que posen de manifest la doble càrrega que pateixen les dones amb discapacitat i la discriminació per la seva condició diversa.

També teniu accés a una petita bibliografia sobre violència de gènere de llibres i documents accessibles a la Xarxa de Biblioteques Municipals i a la biblioteca virtual de llibres electrònics.

Violències masclistes i dones amb discapacitat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s