Joc de l’oca de l’esport adaptat

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física segueix amb noves iniciatives durant aquestes setmanes de confinament per la pandemia del coronavirus. Han publicat a la seva pàgina web una versió del clàssic “Joc de l’Oca”.

Aquesta oca planteja diferents exercicis, que van des del treball de l’equilibri, la coordinació, la motricitat fina,… fins a la cooperació-oposició amb la resta de jugadors. Es tracta del clàssic joc de taula per a tota la familia on els tècnics de la Federació han proposat diferents exercicis d’esport adaptat.

A més de les tradicionals caselles del joc, també hi han d’especials per retar a altres jugadors.
Joc de l’oca (FCEDF)

Aquesta acció s’afegeix a les iniciatives de la Federació com el cicle de #DirectesFCEDF amb esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat, entrevistes a la web de la Federació i també els reptes d’exercicis físics destinats a gent amb discapacitat. Les podeu consultar al seu canal YouTube: Canal FCEDF

Des del Blog del CID us recordem la importància, en la mesura de les nostres possibilitats, de fer una mica d’exercici durant el confinament motivat per la pandemia de la COVID-19.

Font consultada: Diari de la discapacitat i esportadaptat.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s