Dones amb síndrome de Down

S’apropa la celebració del dia Internacional de la dona, i volem mostrar la realitat que viuen les dones no estàndards, i la discriminació interseccional que pateixen.

Comencem amb el vídeo “Dones Down” que ha realitzat la Coordinadora Síndrome de Down de Catalunya, sobre els drets de les dones amb síndrome de Down. Aquest vídeo s’engloba en un projecte que es portarà a terme durant tot el 2020. El projecte vol, donar visibilitat i conscienciar a la societat de la situació real de les nenes i les dones amb discapacitat intel·lectual, informar dels seus drets i denunciar les discriminacions i situacions de violència que pateixen.

La primera acció ha estat l’elaboració i publicació del vídeo “Dones Down”, i al llarg de l’any es completarà amb l’edició d’una guia per a la prevenció de l’assetjament, dels abusos i les agressions a les dones amb discapacitat.

Aquest any 2020 se celebra el 20è aniversari de la resolució 1325 del Consell de Seguretat de les Nacions Unides sobre les dones, la Pau i la Seguretat i també el 10è aniversari de la creació d’ONU Dones.

Més informació
Down Catalunya

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s