“Auténticos”, programa sobre la inclusió

«Auténticos» és un programa presentat pel conegut xef, Alberto Chicote. Chicote canvia de registre per acompanyar i ajudar persones amb diversitat funcional que tenen un somni i estan disposats a fer el que sigui per aconseguir-ho.

“Auténticos” vol mostrar experiències desenvolupades amb persones amb síndrome de Down, paràlisi cerebral i asperger per tal d’assolir els seus somnis. El programa mostrarà en cada edició a dos protagonistes, reflectint com és el seu dia a dia i aquell de les persones que l’envolten i els acompanyarà a assolir les seves metes. No es tracta d’un regal, són objectius que ells mateixos es guanyaran amb el seu esforç.

Alberto Chicote ha reflexionat sobre les barreres que han de superar les persones amb diversitat funcional: «Les persones que no tenim persones amb discapacitat en el nostre entorn, desconeixem quina és la seva realitat. Ens pensem que estan solucionades totes les diferències perquè a l’aeroport hi ha marcat un «caminet» perquè els invidents puguin seguir-lo amb el bastó. Però això és només la punta de l’iceberg. Les dificultats són moltíssimes més.», també parla dels familiars i les persones cuidadores.

Autènticos, amb Alberto Chicote. La Sexta

En aquest enllaç podeu conèixer a tots els protagonistes del programa: https://www.lasexta.com/programas/autenticos/protagonistas/

“Auténticos” és l’adaptació espanyola del format internacional Down with a dream. Alberto Chicote mostra una faceta més propera i amable.

Aquí podeu ampliar la informació: entrevista a Alberto Chicote.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s