La Capacitat de Blanca

Blanca és una jove valenciana que acaba de graduar-se en Teràpia Ocupacional per la Universitat Catòlica de València. Ja fa vuit anys que Blanca treballa en centre d’educació infantil, i ara ha aconseguit el seu grau universitari.

Blanca, com moltes joves ha fet realitat el seu somni, però  Blanca ha hagut de dedicar més esforç. Blanca, amb síndrome de Down, es proposa reptes i els aconsegueix. Els seus objectius s’han anat complint, tenint en compte les seves capacitats, deixant de banda les limitacions. Blanca és un clar exemple de què tothom pot superar-se i té dret a intentar-ho, i molts més a aconseguir-ho. I per això, s’ha convertit en la primera persona amb síndrome de Down que obté un grau universitari.

Blanca vol continuar treballant en el centre d’educació infantil inclusiva, i ser un exemple per a ells i els seus familiars, deixant clar que una bona educació inclusiva, i amb el suport de les famílies, els infants poden ser més independents.

Us deixem dos enllaços: un vídeo de la vida de Blanca, i una entrevista realitzada per Down Espanya, on Blanca deixa clares les seves inquietuds, i com ha estat la seva carrera, com és el seu dia a dia.

L’enhorabona!!!!

Vídeo Blanca San Segundo
Entrevista a Blanca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s