Butlletí del CID, núm. 32

Arriba juny, i arriba el número 32 del Butlletí del CID, la nostra publicació de novetats sobre discapacitat i altres llibres inclusius.

És temps d’estiu i  en aquesta ocasió us recordem alguns consells per gaudir de l’estiu amb seguretat. Amb uns punts sobre el benefici que aporta la lectura, centrem les recomanacions en novel·les, relats personals, llibres en lectura fàcil i llibres infantils.

La bibliografia inclou un petit apartat de sexualitat i diversitat, molt interessant, amb els darrers llibres que hem adquirit sobre aquest tema:

Ampliem l’apartat de la lectura fàcil amb les darreres novetats de l’editorial La Mar de Fàcil. Entre aquestes us volem destacar:

També hem preparat una extensa selecció de novel·les, relats personals, biografies, cartes i històries singulars, per què pugueu triar lectures amb diversitat. Des del clàssic “Los renglones torcidos de Dios“, que celebra aquest any els 40 de la seva primera edició, a les novetats més destacades del panorama editorial com:

  • Lavant, Christine. Notas desde un manicomio. Errata Naturae, 2018. Un testimoni breu i esfereïdor del pas per una institució psiquiàtrica d’aquesta poeta austríaca.
  • Manonelles Ribes, Maria. Dormo molt. Fragile Movement, 2018. Un altre relat en primera persona, aquesta vegada, de forma il·lustrada, de la jove dibuixant Maria Manonelles.
  • Pessoa, Fernando. Cuentos de locos: relatos de la monomanía y la perversidad. El Paseo, 2018. Una recopilació de relats i contes del gran autor portuguès, que s’apropa de forma singular a la bogeria i l’excentricitat.

En definitiva, recomanacions per fer aproximacions a la lectura de formes diverses, a través d’altres camins, que us permetin fer descobriments interessants.

Podeu consultar tot el butlletí aquí:

Butlletí del CID, núm. 32

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s