Dia Mundial de la síndrome de Down, 21 de març

No deixar ningú enrere. Aquest és el tema escollit per Nacions Unides per celebrar la jornada del Dia Mundial de la Síndrome de Down.

El Dia Mundial se celebra arreu per generar consciència pública sobre la qüestió concreta a celebrar. En aquest sentit, l’Assemblea General de Nacions Unides, insta a tothom a promoure igualtat d’oportunitats per a totes les persones amb síndrome de Down, recordant que tenen el mateix dret que tothom a gaudir d’una vida plena, en igualtat de condicions que la resta de la població. A més és una gran ocasió per a tenir en compte el pla d’acció en favor de les persones tal com el recull l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. Per aquest motiu el lema és l’esmentat “no deixar ningú enrere”.

L’entitat Down Espanya, ha creat la campanya #LaSuerteDeTenerte, amb la que volen donar clara visibilitat a les persones amb síndrome de Down, reivindicant la seva inclusió. La campanya, que vol fer-se viral, consta de vàries etapes.

  • La creació i difusió d’un vídeo, protagonitzat per una nena de 4 anys i el seu germà amb síndrome de Down, que dóna un missatge positiu i que lluita contra els estereotips de les persones amb SD.
  • Un esdeveniment especial a Madrid, amb la trobada de 250 escolars amb persones amb síndrome de Down que han destacat en diferents activitats artístiques, culturals i esportives.
  • La creació d’un logo que es podrà descarregar, mostrar i difondre arreu, que porta el lema #LaSuerteDeTenerte, per fer visible la campanya.

 

Més informació en:

Pàgina de Nacions Unides sobre el Dia Mundial de la Síndrome de Down

Pàgina de Down Espanya i la campanya “La Suerte de Tenerte”

Vídeo de la campanya #LaSuerteDeTenerte

Canal Down21

Síndrome de Down vida adulta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s