Butlletí del CID, Núm. 31

Podeu consultar ja el nou Butlletí del CID, núm. 31, corresponent a aquest trimestre de primavera.

Les efemèrides a destacar corresponen al Dia Mundial de la Síndrome de Down, i al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’autisme. Per aquest motiu les novetats que us destaquem corresponen, sobretot, a la diversitat de la infància: un grup de llibres sobre l’educació de la diversitat, l’alumnat amb TEA, alumnat amb síndrome de Down, educació especial, etc. A més us avancem la programació d’un taller infantil, relacionat amb la presentació del llibre Mamá díceme que sí: ni somos iguales, ni tan diferentes, de l’Herminia Touzón Quiroga, amb la col·laboració de Kumon Sant Boi. L’activitat es realitzarà el 6 d’abril a les 12h. Més endavant donarem més informació.

Algunes de les obres que trobareu en aquest butlletí són:

Destaquem també una petita secció de no ficció, amb la temàtica d’afàsies i trastorns del llenguatge, on relacionem algunes obres que poden ajudar a tractar aquesta problemàtica derivada d’una lesió cerebral. Us recomanem:

De les novel·les i relats personals us destaquem una biografia d’Isabel Gemio, on explica de forma sincera, la vida del seu fill, que pateix una distròfia muscular. La novel·la Lectura fàcil, guanyadora del premi Herralde de novel·la, 2018, us proporcionarà una estona de bona lectura.

I per acabar seguim recomant-vos llibres en lectura fàcil, en aquesta ocasió, llibres infantils, per a que tothom pugui guadir de la lectura:

Ja sabeu que podeu consultar el butlletí en aquest enllaç tantes vegades com vulgueu.

Tots aquests llibres els trobareu disponibles a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s