Butlletí del CID, Núm. 30

Arribem al número 30 del Butlletí del CID!!!

Aquest fullet està dedicat a les novetats més interessants que han sortit al mercat en publicacions sobre la discapacitat. Us oferim recomanacions de diferents tipus d’obres per gaudir del temps de Nadal amb lectures diferents, audiollibres i pel·lícules que us arribaran al cor.

Comencem amb Campeones, la pel·lícula de l’any, de Javier Fesser. Ja està disponible a les Biblioteques i està al vostre abast. Tant si l’heu vista al cinema com si no, ara podeu tornar a gaudir de la comèdia de l’any, que ens representarà als Òscars el 2019.

En lectura fàcil, tres novetats adaptades que han sortit el 2018, un recull de narracions sobre l’amor, i dos clàssics: Pilar Prim, de Narcís Oller; i l’obra de l’autor de teatre noruec, Henrik Ibsen. Un enemic del poble, és una de les obres més famoses d’Henrik Ibsen.

En la secció de novel·la, còmic i relats personals, destaquem el llibre de Michéle Desbordes, El vestido azul, una interessant novel·la sobre la vida de Camille Claudel, l’artista francesa, maldita, coneguda com l’amant de Rodin, i eternament oblidada amagada en un psiquiàtric.

No ens oblidem dels més petits i entre els contes que us anotem, El Diari d’en Pere, us ajudarà a entendre com fa la gent que no acaba d’escoltar bé.

En l’apartat d’audiollibres també trobareu obres per a infants i joves, com ara els contes La abuelita aventurera, o La amiga más amiga de la hormiga Miga.

La recomanació més extensa us la fem de diferents obres de divulgació centrades en les àrees de la rehabilitació, estimulació, aprenentatge, entre les quals us destaquem tres obres sobre el dany cerebral:

· Lassaletta Atienza, Aurora. El daño cerebral invisible: alteraciones cognitivas en TCE, ictus y otras lesiones cerebrales. Madrid: EOS, 2017

· León Carrión, José. Neurorrehabilitación y neuroterapia del daño cerebral traumático: guia para familiares, cuidadores y terapeutas. Madrid: Síntesis, 2017

· Puyuelo Sanclemente, Miguel… (et al). La parálisis cerebral: diagnostico e intervención logopédica. Madrid: EOS, 2017

 

Esperem que us agradin les novetats, ja podeu venir a buscar els llibres i els àudiovisuals.

Podeu descarregar el butlletí clicant en aquest enllaç.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s