2a Jornada Biblioteques Inclusives, 3 de desembre a Vilanova i la Geltrú

El Projecte #Bibinclusives és una iniciativa estratègica del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura en el qual participen professionals bibliotecaris d’arreu del territori. El seu objectiu és aconseguir que les biblioteques públiques catalanes garanteixin la plena inclusió de les persones amb alguna discapacitat.

L’any 2016  se celebrà  la 1a Jornada Biblioteques Inclusives on es donà a conèixer el projecte i es va presentar els grups de treball permanents al voltant de l’accessibilitat a les biblioteques. Els grups de treballs són quatre i les temàtiques que engloben són: arquitectura, fons i material de suport, activitats i serveis, Formació.

Aquest any, i coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, se celebrarà la 2a Jornada Biblioteques Inclusives, el dia 3 de desembre a l’Espai Neàpolis de  Vilanova i la Geltrú. Adreçada a personal bibliotecari; gestors, tècnics culturals i representants municipals que treballen entorn de la promoció cultural, interessats a conèixer quina és la realitat dels equipaments culturals i l’estat d’inclusió de les persones amb diversitat.

La Jornada compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Institut Goethe.

Podeu tenir més informació en aquest enllaç.

Programa de la 2a Jornada Biblioteques Inclusives

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s