1 de desembre, Fira d’entitats a Sant Boi

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat se celebra arreu el dia 3 de desembre.

Com ja és habitual, les administracions, entitats, associacions, etc. aprofiten aquesta data per fer diverses activitats lúdiques i reivindicatives per posar en relleu les necessites que encara tenen les persones amb diversitat funcional, per fer-se visibles i lluitar per la supressió de les barreres físiques i cognitives que encara hi ha a la societat.

A Sant Boi de Llobregat, la cita és el dia 1 de desembre, dissabte, de 10 a 13.30h, on es realitzarà la ja tradicional Fira d’entitats a la plaça de Catalunya, que aquest any arriba a la setena edició.

Aquest any hi ha representació de 20 entitats i serveis de l’àmbit de la discapacitat, que participaran i realitzaran diferents activitats, mostres de treballs, jocs o tallers.

El programa d’activitats se centra en exposició i venda de treballs manuals fets per les entitats i els talleristes; tallers i jocs infantils.

A més a partir de les 12 del migdia hi haurà una exhibició de ball inclusió a càrrec de FipBall.

Enguany, a la carpa institucional que hi haurà instal·lada, es projectarà un vídeo on es recullen totes les novetats del darrer any en matèria d’accessibilitat a la informació i la comunicació a diferents equipaments: audioguia, bucle magnètic, lupes, etc.

En acabar la Fira es realitzarà diferents parlaments a càrrec de les autoritats i les entitats representades.

Animeu-vos a visitar la fira i participar en les activitats. Celebrem tots el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i donem el nostre suport.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s