Sant Boi, 10 i 11 de novembre: Fira PlayMobil solidària

Els dies 10 i 11 de novembre, se celebrarà a Sant Boi de Llobregat, la segona Fira Playmobil, on tots els col·leccionistes i aficionats a aquesta popular joguina poden visitar aquesta mostra, organitzada per Click Factory Fest amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

La Fira està emmarcada en les activitats al voltant del Dia Internacional dels Drets dels Infants, que se celebra arreu el dia 20 de novembre, per commemorar l’aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989.

En l’edició de l’any passat la fira va ser visitada per més de 4.500 persones. Per això aquest any s’ha programat un seguit d’activitats per fomentar la solidaritat i la inclusió.

Durant els dies 10 i 11, s’oferirà activitats adreçades a tots els públics: tallers infantils, bàsquet, tir amb arc, diorames i punts de venda de la joguina, entre altres.

Una part dels beneficis de la fira seran destinats a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars.

Però hi ha més novetats. En aquests dies es farà una recollida d’aliments per a la botiga d’Aliments Solidaris de Sant Boi.

Sant Boi Comerç col·labora en el certamen i totes les persones que comprin a les botigues associades podran guanyar entrades i participar en un sorteig d’un xec en metàl·lic.

També, per primer cop, s’ha organitzat un concurs de dibuix per l’alumnat de 3r de primària dels centres escolars de la ciutat.  El guanyador o la guanyadora rebrà un lot de Playmobil. L’escola del nen o la nena obtindrà un xec de 200 € per gastar en material escolar.

Recordeu que teniu aquesta cita que suma oci, joc, infants i solidaritat:

Dissabte 10 i diumenge 11 de novembre de 10 a 19 hores, al Poliesportiu La Parellada, de Sant Boi de Llobregat.

El preu de l’entrada és de 4 euros.

Podeu trobar més informació en

Ajuntament de Sant Boi

Facebook Click Factory Fest

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s